Нарада, щодо роботи громадських інспекторів з благоустрою.

13.09.2016 року в приміщенні Солом’янської РДА відбулось засідання Комітету  “З питань житлово-комунального господарства, комунального майна, благоустрою та екології” Громадської ради при Солом’янської РДА міста Києва  за участі керівників ОСНів району, голови громадської ради – Петра Шарафетдинова й робітників відділу благоустрою РДА. Метою зустрічі було обговорення й обмін досвідом роботи громадських інспекторів з благоустрою, а також висунення бажаючих делегатів на посаду громадського інспектора з благоустрою від Громадської ради при Солом’янській РДА.

В ході зустрічі було піднято багато  питань,  щодо можливості взаємодії всіх громадських інспекторів з благоустрою району задля поліпшення загального вигляду й санітарного стану Солом’янського району міста Києва, необхідність об’єднання зусиль й спільних напрацювань.

Керівник ОСН “Дачі Караваєві”, член громадської ради при Солом’янській РДА – Олена Папуша, поділилася багаторічним досвідом у сфері роботи громадських інспекторів з благоустрою, а також своїми напрацюваннями у вигляді пропозицій до Київської Міської Ради,  щодо спрощення процедури при складанні АКТу про адміністративне правопорушення!

“Приємно, що пропозиції до Київської Місьої Ради, які я надавала раніше на розгляд в КР, були враховані на сьогоднішньому засіданні комітету й були прийняти за основу задля пропозицій по спрощенню в роботі громадських інспекторів з благоустрою, які буде готувати Громадська Рада при Солом’янській РДА до Київської Міської Ради” – зазначила Олена Папуша.